Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор и председател на УС на ,,УниКредит

...
Цветанка Минчева, главен изпълнителен директор и председател на УС на ,,УниКредит
Коментари Харесай

Цветанка Минчева е МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА 2023

Цветанка Минчева,  главен изпълнителен шеф и ръководител на УС на,,УниКредит Булбанк ” е  " Мениджър на годината 2023 " . Името на спечелилия в Главната категория на 16-ото издание на единствения по рода си конкурс за висши мениджърски достижения беше оповестено преди минути на формалната гала по награждаванетов Софийската опера и балет довечера.

Този уникален формат, който се трансформира в барометър на българската бизнес среда, има за цел да открои положителните практики на най-хубавите водачи и експерти, стандарти и резултати, които способстват за българската стопанска система, трансформират бизнес климата и също по този начин способстват за одобряване на репутацията на България по света, с цел да имаме по-конкурентоспособна и обърната към бъдещето стопанска система, уточни Александра Мирчева,  ръководител на Съвета на шефовете на " ВМ Финанс Груп " и издател на списание " Мениджър ".



" През вчерашния ден ние отбелязахме Деня на будителите. Отдадохме респект на огромните българи, които са съхранили и построили през вековете духовните полезности и достижението на това, което сме през днешния ден ние - хора, които имат задача и перспективен взор в бъдещето. В тази зала през днешния ден участват актуалните будители. Хора, които основават полезности, персони, които имат заряд, целенасоченост, с цел да реализират публично развиване и напредък, вдъхновители на младежите, които са си сложили за задача отстояването на своите най-високи професионални достижения и отстояването на своите полезности оттатък бизнес резултатите. ", съобщи госпожа Мирчева и предложения на сцената финалистите в състезанието. " Поздравявам ви за вашата воля, поредност и блян към разкриване на нови хоризонти. ", сподели още тя преди кулминационната точка на вечерта, в която на сцената излезе президентът Румен Радев, с цел да отвори плика с името на спечелилия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР